Det klassiske køkken - Selskaber
I det klassiske køkken kan du vælge mellem flere gode traditionelle forretter, hovedretter og desserter. Du vælger selv, hvorledes du ønsker din menu sammensat, men vi vil naturligvis gerne være din behjælpelig med at træffe det rette valg.
Forretter
|
Pris
|
Hovedretter
- Gammeldags oksesteg med grøntsager, glaserede perleløg, bønner og hvide kartofler
- Sprængt svinekam med smørdampede grøntsager, aspargessauce og kartofler
- Svinekam med sprød svær, grøntsager halvt æble med gelé, rødkål og hvide kartofler
- Kalvesteg eller svinekam stegt som vildt med grøntsager, Waldorff, flødesauce og smørristede kartofler
- Farseret kalkunbryst med bacon, med grøntsager, skysauce og hasselbackkartoffel
- Indbagt svinemørbrad med grøntsager, svampesauce og krydderkartofler
Desserter
- Islagkage med 3 slags is og råsyltede bær
- Fromage efter eget valg
- Nøddekurv med is og frisk frugt
- Pandekager med is og bærkompot
- ½ ananas med frugtsalat og råcreme
- Pære Belle Helene
- Rubensteinkage
- Vanille-Creme Brûlée med marinerede frugter