Det nye køkken - Selskaber
På Løkkens Vejkro er vi glade for at kunne tilbyde et bredt og meget varieret gourmetkort. Der er lagt vægt på udsøgte smagsoplevelser, der naturligvis også er en fryd for øjet. Her sammensætter du selv din menu, men vi står naturligvis gerne til rådighed med gode råd, således at din festmenu bliver en succes.
Forretter
|
Pris
|
Hovedretter
- Marineret Iberico mørbrad i svøb med timiansky (+ DKK 30,- pr.couvert)
- Helstegt oksefilet af kødkvæg med sauce Bordelaise
- Helstegt kalvefilet og solbærsauce
- Krondyrfilet barderet med panchetta, lakridssauce (+ DKK 40,- pr. couvert)
- Kalveculotte med lys svampecreme
- Kalvemørbrad med svampe og sauce Robert (+ DKK 40,- pr. couvert)
- Helstegt vildsvineryg i bacon med sennepssauce
- Lammefilet med timiansky og langtidsbagte tomater ( + DKK 30,- pr. couvert)
- Honning-glaseret Berberie andebryst med tranebær
Desserter
- Chokoladetærte med Baileysmousse og espresso-is
- Husets desserttallerken et udvalg af forskellig sødt
- Issymfoni
- Æbleconsommé med vanilleparfait og æble"charlotte" med karamel
- Chokolade"chok" - 3 små dessertfristelser med chokolade
- Lemoncurd med hvid chokolademousse og spåner
- Ovnbagt ananas i vanille med is
- Hindbærsyltede ferskner med friske hindbær og sauce Sabayonne (serveres kun fra og med april til og med september )
- Appelsin-dessert på mazarinbund med sorbét og macaroons