Inger Marie og Brian
Løkkens Vejkro blev i 2003 overtaget af Inger Marie og Brian Strandli Skøttrup.Inger Marie er uddannet kok og er kroens køkkenchef . Hun står for udviklingen af kroens nye og spændende retter sammens med kroens øvrige kokke, mens Brian, der er uddannet tjener, står for restauranten. Brians speciale er vin, så har du lyst til at vide mere om vores spændende vine så er Brian altid klar med mere information.
Vi har i alle årene forbedret og videreudviklet kroen og det vil vi fortsætte med at gøre i årene fremover. Vores mål er, at uanset om du holder fest, spiser i vores restaurant eller deltager i andre arrangementer, så vil du altid opleve den gode service og få nogle smagsoplevelser af høj kvalitet. Vi har i 2012 gennemrenoveret kroen med tilskud fra LAG-Vendsyssel. Denne renovering har resulteret i Årets Forskønnelsespris som hvert år uddeles af Nordjyske Banks Løkken-filial.
Den netop afsluttede og gennemgribende renovering af den gamle Løkkens Vejkro lever i høj grad op til formålet med forskønnelsesprisen ”at der er udført udvendig forskønnelse af bygninger eller arealer i Løkken og omegn, som både må være af nyere og ældre dato, sagde filialdirektør Kjeld Ørum fra Nordjyske Bank ved overrækkelsen. Løkkens Vejkro fremtræder flot og imødekommende til gavn og glæde for forbipasserende, gæster, medarbejdere og ejerne, tilføjede han. |
|